JDownloader

|


1) όταν κατεβάζουμε σαν premium και συμπληρώσουμε το limit το πρόγραμμα γυρίζει μόνο του σε free και συνεχίζει να κατεβάζει κάτι που το Cryptload δεν κάνει (το Cryptload θέλει άλλες ρυθμίσεις για free και άλλες για premium)
2) Με ένα κλικ μπορούμε να γυρίζουμε σε free ή premium
3) Όταν κατεβάζουμε σαν premium από rapidshare μπορούμε ταυτόχρονα να κατεβάζουμε σαν free από άλλα site κάτι που δεν μπορούμε στο cryptload.
4) Έχουμε κάθε στιγμή που θέλουμε τις πληροφορίες του λογαριασμού τι υπόλοιπο έχει πόσους premium πόντους έχουμε και λοιπές πληροφορίες.
5) Για τους free χρήστες το μόνο που χρειάζεται είναι ο συντονισμός του router το πρόγραμμα έχει μέσα 1370 router ή κάνουμε εγγραφή αρχείου για επανασύνδεση.
6) Εάν δεν κάνουμε καμία ρύθμιση και του βάλουμε αρχεία να κατεβάζει θα κατεβάσει το πρώτο και το δεύτερο θα το κατεβάσει όταν συμπληρωθεί ο χρόνος των 15 λεπτών
7) Για τους premium το μόνο που κάνουν είναι να εισάγουν το λογαριασμό τους. Με αυτό μόνο μπορούν και κατεβάζουν αμέσως, παρέχει βεβαία και επιπλέων ρυθμίσεις για κάποιους που θέλουν στο μέγιστο την ταχύτητα .
8) Φορτώνει όλα τα αρχεία ccf dlc rsdf
9) Έχει καλύτερη ταχύτητα για τους free από το cryptload


http://rapidshare.com/files/227089831/JDownloader_0.4.936.rar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου